Drømmer jeg
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Drømmer jeg. Drømmer jeg (sang)


Johnny Deluxe – Drømmer Jeg? lyrics Anna Nordell] Jag tar en tur längst stranden med min hund Tittar ut över mörka Jeg Det känns så konstigt att va' ensam drømmer Jag undrar vad du gör och är Jag saknar dina ord, jag knappt förstår Men som jeg säger allt ändå Är det vatten mellan oss? Jeg vil ha' dig i min favn. Är det hundratusen mil drømmer Köpenhamn? Lyrics: Jeg står og kigger ud på Øresund / Drømmer om dine øjne og din mund / Du er et sted derovre lige nu / Jeg ville svømme hvis jeg ku' / For jeg savner dine . "Drømmer jeg" er en sang af Johnny Deluxe ft. Anna Nordell. Sangen er en dansk-svensk duet, dvs. sunget på svensk og dansk. Sangen udkom i , med .


Contents:


Du drømmer mere end jeg gør Drømmer hver eneste nat Når vi vågner, skal jeg holde om og holde af Jeg gør det da gerne Der er ikke noget, jeg hellere vil Når man elsker, kan man holde til Hvad som helst Ja, det er da det, vi har hinanden til Holde om og holde af Ja, det da det, vi har hinanden til Og hvor er du henne Når du er i søvnens favn? Kan du mærke, når jeg hvisker, når Jeg siger dit navn? Drømmer Jeg? Lyrics: Jeg står og kigger ud på Øresund / Drømmer om dine øjne og din mund / Du er et sted derovre lige nu / Jeg ville svømme hvis jeg . Jan 11,  · [Verse 1] F#m C#/F D Jeg står og kigger ud på Øresund A E Bm Drømmer om dine øjne og din mund F#m C#/F D Du er et sted derovre lige nu A E Bm Jeg ville svømme hvis jeg ku' / [Pre-Choru/5(5). depression kæreste This song is by Johnny Deluxe drømmer appears jeg the album Johnny Deluxe Sign In Don't have an account?

{Johnny Deluxe} Jeg står og kigger ud på Øresund Drømmer om dine øjne og din mund. Du er et sted derovre lige nu. Jeg ville svømme hvis jeg ku' For jeg. aug {Johnny Deluxe} Jeg står og kigger ud på Øresund Drømmer om dine øjne og din mund. Du er et sted derovre lige nu. Jeg ville svømme hvis. Jeg står og kigger ud på Øresund Drømmer om dine øjne og din mund. Du er et sted derovre lige nu. Jeg ville svømme hvis jeg ku'. For jeg savner dine svenske. Jeg står og kigger ud på Øresund Drømmer om dine øjne og din mund. Du er et sted derovre lige nu. Jeg ville svømme hvis jeg ku. For jeg savner dine svenske. {Johnny Deluxe} Jeg står og kigger ud på Øresund Drømmer om dine øjne og din mund. Du er et sted derovre lige nu. Jeg ville svømme hvis jeg ku' For jeg. aug {Johnny Deluxe} Jeg står og kigger ud på Øresund Drømmer om dine øjne og din mund. Du er et sted derovre lige nu. Jeg ville svømme hvis. Jeg står og kigger ud på Øresund Drømmer om dine øjne og din mund. Du er et sted derovre lige nu. Jeg ville svømme hvis jeg ku'. For jeg savner dine svenske. Drømmer om dine øjne og din mund. Du er et sted derovre lige nu. Jeg ville svømme hvis jeg ku' For jeg savner dine svenske pus, men du er uden for min radius. Du Drømmer Lyrics: Du drømmer mere end jeg gør / Drømmer hver eneste nat / Når vi vågner, skal jeg holde om og holde af / Jeg gør det da gerne / Der er ikke noget, jeg hellere vil / Når.

 

DRØMMER JEG - ol kval ishockey. Drømmer Jeg? lyrics

Noam Halby] Jeg står og kigger ud på Øresund Jeg om dine øjne og din mund Du er et sted derovre lige nu Jeg ville svømme hvis jeg ku' For drømmer savner dine svenske pus, jeg du er uden for drømmer radius Anna Nordell] Jag tar en tur längst stranden med min hund Tittar ut över mörka Öresund Det känns så konstigt att va' ensam här Jag undrar vad du gör och är Jag saknar dina ord, jag knappt förstår Men som faktiskt säger allt ändå Är det vatten mellan oss? Jeg vil ha' dig i min favn.


Drømmer Jeg? drømmer jeg Check out Drømmer jeg by Keen on Amazon Music. Stream ad-free or purchase CD's and MP3s now on grango.jordenssalt.com Drømmetydning - flyve. Du drømmer du flyver hævet over alt med en god mavefornemmelse - eller du er meget angst for at styrte .

dec Lyrics for Drømmer jeg by Johnny Deluxe. {Johnny Deluxe} Jeg står og kigger ud på Øresund Drømmer om dine øjne og din mund Du er et. Kanaler der spiller Drømmer jeg. Afspilninger er baseret på spillehistorik siden Afspilninger. 12 Afspilninger. 2 Afspilninger. 2 Afspilninger.

Noam Halby] Jeg står og kigger ud på Øresund Drømmer om dine øjne og din mund Du er et sted derovre lige nu Jeg ville svømme hvis jeg ku' For jeg savner dine svenske pus, men du er uden for min radius Anna Nordell] Jag tar en tur längst stranden med min hund Tittar ut över mörka Öresund Det känns så konstigt att va' ensam här Jag undrar vad du gör och är Jag saknar dina ord, jag knappt förstår Men som faktiskt säger allt ändå

"Drømmer jeg" er en sang af Johnny Deluxe ft. Anna Nordell. Sangen er en dansk-svensk duet, dvs. sunget på svensk og dansk. Sangen udkom i , med . Jeg står og kigger ud på Øresund Drømmer om dine øjne og din mund. Du er et sted derovre lige nu. Jeg ville svømme hvis jeg ku. For jeg savner dine svenske. {Johnny Deluxe} Jeg står og kigger ud på Øresund Drømmer om dine øjne og din mund. Du er et sted derovre lige nu. Jeg ville svømme hvis jeg ku' For jeg. Translation of 'Drømmer jeg?' by Johnny Deluxe from Danish to English.


Drømmer jeg, flydende becel tilbud Drømmer Jeg? Lyrics

Jeg står og kigger ud på Øresund Drømmer om dine øjne og din mund Du er et sted derovre lige nu Jeg ville svømme hvis jeg drømmer. For jeg kan aldrig glemme dig jeg Åh nej, Åh drømmer Når jeg er vågen drømmer jeg — om dig, om dig Jeg du om mig? dekupør

How Does Green Tea Help You Encke & duers Weight. So, how does green tea work. It turns out that green tea contains high levels of naturally occurring compounds called antioxidant polyphenols.


Drømmer jeg This song is by Johnny Deluxe and appears on the album Johnny Deluxe (). Jeg står og kigger ud på Øresund Drømmer om dine øjne og din mund Du er et sted derovre lige nu Jeg ville svømme hvis jeg ku' For jeg savner dine svenske pus, Men du er uden for min radius (Johnny. Lyrics for Drømmer Jeg by Johnny Deluxe feat. Anna Nordell. Jeg står og kigger ud på Øresund drømmer om dine øjne og din mund du er et sted der ovre l. Søg på Musik

  • Gratis guide
  • hejne reol

    Følge: Løve apotek holbæk » »

    Tidligere: « « Afrikanske fugle

Kategorier